Prawdziwe sushi już niedługo w Aurze

Już niedługo w Aura Centrum ruszy sushi bar

Sushi KO – to nowy najemca, który już w najbliższych tygodniach otworzy swój lokal w olsztyńskiej Aurze Centrum, poszerzając tym samym ofertę gastronomiczną galerii. Restauracja ulokowana na powierzchni blisko 50 m kw. na I piętrze centrum zostanie otwarta pod koniec marca br.

Balmain Asset Management podpisał w ostatnich dniach umowę najmu z właścicielem olsztyńskiej restauracji Sushi KO, znanej z niepowtarzalnego i autorskiego sushi. Miłośnicy kuchni japońskiej już w drugiej połowie marca br. będą mogli zamówić w Aurze Centrum futomaki, wykwintne uramaki, czy klasyczne sashimi, przygotowane ze świeżych produktów najwyższej jakości, sprowadzanych od profesjonalnych dostawców. Ponadto w lokalu będzie można spróbować tradycyjnej kuchni Wschodu podanej w nowoczesnej oprawie. Restauracja będzie działać na I piętrze galerii, naprzeciwko otwartej 1 grudnia 2016 roku lodziarni Grycan.
Staramy się, by nasza nowa oferta gastronomiczna była maksymalnie zróżnicowana pod względem rodzajów kuchni, aby każdy klient znalazł u nas swoje ulubione smaki. Sushi Ko dobrze wpasowuje się w naszą taktykę i uzupełnia dotychczasowy tenant mix – mówi Katarzyna Tondel-Jędrzejczak, Senior Asset Manager z firmy Balmain Asset Management.  Dodaje: Mamy nadzieję, że zgodnie z nazwą marki – „KO” po japońsku oznacza sztukę – menu obfitować będzie w małe, autorskie dzieła, które pozwolą naszemu nowemu najemcy szybko zdobyć grono wiernych klientów.

Popołudnie pełne atrakcji dla zakochanych w Aura Centrum

Bez względu na to, czy w miłości jesteś romantyczny, rozsądny czy szalony – wśród zaplanowanych w olsztyńskiej Aurze walentynkowych atrakcji na pewno znajdziesz coś dla siebie. Na to wyjątkowe popołudnie Aura przygotowała wiele niespodzianek. Centrum handlowe Aura Centru