Nowa restauracja i salon fryzjerski już otwarte w Aura Centrum

Marzec w Aura Centrum rozpoczyna się bardzo dynamicznie. Sushi KO i Jean Louis David to dwaj nowi najemcy centrum, którzy już w pierwszych dniach miesiąca otworzyli swoje lokale dla Klientów.

3 marca br. pierwszych Klientów powitała restauracja Sushi KO, serwująca autorskie sushi i inne dania tradycyjnej kuchni japońskiej podane w nowoczesnej oprawie. Lokal o powierzchni blisko 50 m kw. znajduje się na II piętrze centrum, naprzeciwko Lodziarni Grycan. W pierwszym dniu marca swój salon w olsztyńskim centrum handlowym otworzyła także sieć Jean Louis David, zajmując powierzchnię 90 m kw.

Staramy się systematycznie powiększać i uzupełniać ofertę centrum o najemców reprezentujących różne branże, aby klienci chętnie odwiedzali nas nie tylko w celach zakupowych, lecz także by się odprężyć, znaleźć chwilę dla siebie lub na spotkanie z bliskimi przy dobrym jedzeniu – mówi Anna Gospodarek, dyrektor Aury Centrum. Myślę, że właśnie takie wrażenia będą miały odwiedzające nas osoby po wizytach w nowych miejscach na mapie Aury.

W następnych tygodniach w Aura Centrum planowane są kolejne otwarcia nowych sklepów, o których będziemy informować w najbliższym czasie.

Wraca cykl Aura Kobiet w Aura Centrum!

Kilkaset uczestniczek z Olsztyna i okolic, wykłady i spotkania z inspirującymi kobietami, ciekawe seanse kinowe i upominki od najemców Aura Centrum dla wszystkich pań – tak w skrócie zapowiada się powracający cykl Aura Kobiet. Pierwsza w tym roku Aura Kobiet odbędzie się