Bytom i SunLoox otworzą salony w Aura Centrum

Kolejne dwie nowości tej wiosny szykuje dla klientów olsztyńskie centrum handlowe. Już wkrótce otworzy się tu sklep marki Bytom i pierwszy w mieście salon optyczny SunLoox.

Odpowiedzialna za komercjalizację Aura Centrum firma Balmain Asset Management poinformowała, że swoje lokale w sercu Olsztyna otworzą dwie nowe marki. Bytom, polska firma z ponad 70-letnią tradycją w zakresie projektowania i szycia odzieży męskiej, planuje otwarcie swojego salonu 31 marca br. Na powierzchni 104 m kw. marka zaprezentuje klientom najnowsze kolekcje odzieży męskiej, m.in. wysokiej jakości garnitury, kurtki, płaszcze, marynarki, swetry czy koszule. Debiutujący w Olsztynie salon optyczny SunLoox zajmie natomiast powierzchnię 130 m kw., a w jego ofercie znajdą się m.in. szkła korekcyjne, soczewki kontaktowe, szeroki wybór markowych opraw i okularów przeciwsłonecznych. Sklep zostanie otwarty najpóźniej w czerwcu br.

Ponadczasowa odzież męska wysokiej jakości czy modne okulary to nie tylko wyróżniki dobrego stylu. Patrząc z perspektywy centrum handlowego to po prostu niezbędne elementy efektywnego miksu najemców, dlatego stale poszerzamy te segmenty naszej oferty i z radością witamy nowe marki pod naszym dachem – komentuje Anna Gospodarek, dyrektor Aura Centrum.

Carrefour wchodzi do Aura Centrum

Firma Balmain Asset Management, odpowiedzialna za komercjalizację centrum handlowego Aura Centrum w Olsztynie, sfinalizowała umowę najmu z siecią handlową Carrefour, która już w kwietniu otworzy w obiekcie swój supermarket.
. Zgodnie z umową przejęcie lokalu przez si