Pizza Hut Express nowym punktem restauracyjnym w Aura Centrum Olsztyna

21 czerwca br. olsztyńskie centrum handlowe poszerzyło swoją ofertę gastronomiczną. W strefie restauracyjnej zadebiutował koncept Pizza Hut Express.

Nowy punkt restauracyjny mieści się na I poziomie Aura Centrum, w strefie food courtu. W ofercie Pizza Hut Express Klienci znajdą najpopularniejsze rodzaje pizzy i ulubione napoje.

Nie jest tajemnicą, że od lat najpopularniejszą potrawą kuchni włoskiej dla Polaków jest pizza. Pizza Hut to marka, do której klienci mają duże zaufanie i świetnie znają jej ofertę. Te dwa elementy sprawiają, że spodziewamy się sukcesu nowej restauracji w naszym Centrum – mówi Anna Gospodarek, dyrektor Aura Centrum. Trzeba też podkreślić, że oferta sieci należącej do AmRest świetnie uzupełni naszą dotychczasową propozycję gastronomiczną dla klientów, tworzoną m.in. przez Asia Hung, Olimp czy SushiKo.

Pizza Hut to największa sieć restauracji serwujących pizzę na świecie. W Polsce marka jest obecna od 25 lat i posiada 73 restauracje.

Powiązane artykuły
Targi zajęć pozalekcyjnych w Aura Centrum. Sprawdź, co ciekawego robić po szkole!

temu

Już za parę dni rozpocznie się nowy rok szkolny, a wraz z nim dylemat wielu rodziców, czy i na jakie zajęcia pozalekcyjne posłać dzieci. O tym, jakie ciekawe propozycje przygotowały olsztyńskie placówki edukacyjne, odwiedzający Aura Centrum Olsztyna przekonają się już w najbliższy piątek i sobotę podczas targów zajęć pozalekcyjnych.
Aura Centrum: Yamaha zagra w sercu miasta

temu

Aura, usytuowana w samym centrum Olsztyna, tuż obok zabytkowego rynku, to prawdziwe serce miasta. Wykorzystując swoją lokalizację centrum aktywnie współdziała z organizacjami miejskimi i pozarządowymi, rozwijając nie tylko ofertę handlową. Dla Aury Centrum ważne jest też wspieranie lokalnych wydarzeń czy urozmaicanie prowadzonych na jej terenie zajęć edukacyjnych. Kolejnym krokiem w tym kierunku będzie otwarcie nowej filii szkoły muzycznej YAMAHA, zaplanowane na przełom września i października br.
Piracki statek wpłynie na wody Aura Centrum

temu

Olsztyńskie centrum zaprasza dużych i małych miłośników pirackich opowieści na sierpniowe spotkanie z cyklu Soboty z Abecadłem. Wakacyjne przygody z pirackim statkiem i szantami w tle czekają na wszystkich śmiałków 19 sierpnia br.
W Aura Centrum powstanie… indiańska wioska.

temu

15 lipca br., za sprawą dziecięcej wyobraźni i odpowiedniej scenografii, Aura Centrum Olsztyna przeniesie maluchy do indiańskiej wioski. W ramach wakacyjnego warsztatu z cyklu Soboty z Abecadłem przygotowano wiele ciekawych gier i zabaw, które przybliżą dzieciom zwyczaje rdzennych mieszkańców Ameryki.

W Aura Centrum powstanie… indiańska wioska.