Jesienna Aura Kobiet. Spotkaj się z Moniką Mrozowską!

Jeśli nie wierzysz, że gotowanie jesienią i zimą może być zdrowe, kolorowe, a do tego smaczne, pozwól się zainspirować! Wszystkie panie z Olsztyna i okolic zapraszamy na październikowe spotkanie Aury Kobiet z Moniką Mrozowską, która zdradzi, jak stać się kobietą ekologiczną i ekonomiczną.

Jesienna odsłona Aury Kobiet odbędzie się 18 października br. o godz. 18.00 w kinie Helios. Zapraszamy wszystkie panie na twórcze spotkanie Kobieta ekologiczno-ekonomiczna, czyli jak gotować zdrowo i efektywnie, którego gościem specjalnym będzie Monika Mrozowska, aktorka, propagatorka zdrowej diety i autorka popularnych książek.

Zarówno spotkanie w Aura Centrum, jak i moja książka są dla osób, które chcą jeść zdrowo już zawsze. Nie tylko przez tydzień czy miesiąc. Chcą jeść smacznie, nie myśląc ciągle o tym, że czegoś nie wolno, bo „ jest się na diecie”. Nie chcą wydawać fortuny na zakupy, bo albo ich na to nie stać, albo mają mnóstwo innych wydatków – mówi Monika Mrozowska, zapraszając do udziału w Aurze Kobiet.

Po prelekcji zapraszamy na seans kobiecego kina – tym razem uczestniczki spotkania Aury Kobiet obejrzą wspólnie obraz Wszyscy moi mężczyźni. Jak zwykle na wszystkie panie czekać będą także drobne upominki od najemców Aura Centrum, m.in. od marek English Home, Golden Rose, Grycan, Smyk i SunLoox. Aby wziąć udział w spotkaniu, należy jak najszybciej wypełnić i wysłać krótki formularz na profilu Aura Centrum na Facebooku.

Aura Kobiet to cykliczny projekt olsztyńskiego centrum handlowego, działający z powodzeniem już trzeci rok. W tym czasie odbyło się kilkadziesiąt ciekawych warsztatów, w których wzięło udział kilkaset zadowolonych uczestniczek. W tym roku postawiliśmy sobie za cel zwiększenie zasięgu akcji i tym samym zaproszenie większego grona pań do Aury Kobiet. W ten sposób powstał pomysł zorganizowania dwóch spotkań w kinie Helios, w których łącznie weźmie udział kilkaset osób. Wiosenne spotkanie odbyło się w marcu i było niezwykle udane. Gościliśmy na nim Elżbietę Lange, psychodietetyka, coacha zdrowia, trenerkę i kilkadziesiąt Klientek, które zgłosiły chęć udziału w spotkaniu. Mamy nadzieję, że jesienna edycja będzie się cieszyć jeszcze większą popularnością – mówi Anna Gospodarek, dyrektor Aura Centrum.

Partnerem cyklu jest wydawnictwo Zwierciadło, a patronem medialnym – Meloradio w Olsztynie.

Aura Centrum podpowiada zabawy na jesienną nudę

temu

Jesień absolutnie nie musi być nudna! Jakimi zabawami i atrakcjami najlepiej ją urozmaicić będziemy sprawdzać z maluchami w nadchodzącą sobotę w Aura Centrum Olsztyna podczas warsztatów z cyklu Soboty z Abecadłem.
Targi zajęć pozalekcyjnych w Aura Centrum. Sprawdź, co ciekawego robić po szkole!

temu

Już za parę dni rozpocznie się nowy rok szkolny, a wraz z nim dylemat wielu rodziców, czy i na jakie zajęcia pozalekcyjne posłać dzieci. O tym, jakie ciekawe propozycje przygotowały olsztyńskie placówki edukacyjne, odwiedzający Aura Centrum Olsztyna przekonają się już w najbliższy piątek i sobotę podczas targów zajęć pozalekcyjnych.
Aura Centrum: Yamaha zagra w sercu miasta

temu

Aura, usytuowana w samym centrum Olsztyna, tuż obok zabytkowego rynku, to prawdziwe serce miasta. Wykorzystując swoją lokalizację centrum aktywnie współdziała z organizacjami miejskimi i pozarządowymi, rozwijając nie tylko ofertę handlową. Dla Aury Centrum ważne jest też wspieranie lokalnych wydarzeń czy urozmaicanie prowadzonych na jej terenie zajęć edukacyjnych. Kolejnym krokiem w tym kierunku będzie otwarcie nowej filii szkoły muzycznej YAMAHA, zaplanowane na przełom września i października br.
Piracki statek wpłynie na wody Aura Centrum

temu

Olsztyńskie centrum zaprasza dużych i małych miłośników pirackich opowieści na sierpniowe spotkanie z cyklu Soboty z Abecadłem. Wakacyjne przygody z pirackim statkiem i szantami w tle czekają na wszystkich śmiałków 19 sierpnia br.

Aura Centrum podpowiada zabawy na jesienną nudę