Nowa marka w Aura Centrum

Jeszcze w tym miesiącu oferta centrum handlowego Aura Centrum w Olsztynie poszerzy się o salon z modą ciążową Happy Mum. Będzie to pierwszy firmowy sklep tej marki  w Olsztynie.

Już za kilka dni przyszłe i świeżo upieczone olsztyńskie mamy będą mogły zrobić zakupy w pierwszym w tym mieście salonie firmowym polskiej marki Happy Mum. Sklep, który zajmie powierzchnię 95 m. kw. będzie oferował szeroki wybór odzieży ciążowej i do karmienia piersią tak niezbędnych w okresie ciąży i bezpośrednio po porodzie. Salon wzbogaci ofertę Aura Centrum skierowaną do kobiet.
Otwarcie salonu Happy Mum to kolejny element różnicowana i poszerzania oferty naszego centrum. Celem tego procesu jest – podnoszenie jakości świadczonych usług i wzbogacanie doświadczeń zakupowych naszych Klientów. Cieszymy się z kolejnego nowego sklepu
i życzymy nowemu najemcy wielu zadowolonych Klientek – mówi Anna Gospodarek, Dyrektor Aura Centrum z Balmain Property Management.
Aura Centrum to nowoczesny obiekt handlowy zlokalizowany w samym sercu Olsztyna,
w pobliżu zabytkowego ratusza oraz innych miejskich urzędów i instytucji. Aura w swojej ofercie ma blisko 100 sklepów i punktów usługowych m.in. takich wiodących marek jak Delikatesy Alma – jedyne w północno-wschodniej Polsce, salon KappAhl – również jedyny
w mieście, marki LPP, Stradivarius i 8-salowe Kino Helios. Za komercjalizację obiektu odpowiada firma Balmain Asset Management.

Aura zachęca do modernizacji

Apart to kolejna marka, która przedłużyła umowę najmu z olsztyńskim centrum handlowym Aura Centrum decydując się jednocześnie na kompleksowy remont swojego salonu. Firma jubilerska dołączyła tym samym do grona 23 najemców Aury, którzy już zmodernizowali swoje sklepy, lub planują zrobić to w najbliższych miesiącach. Jest to efekt aktywnego asset managementu wdrażanego w Aurze przez zarządcę obiektu, firmę Balmain Asset Management.