Z CZASem kobieta wolna i niezależna!

Rozpoczęły się zapisy na kolejne warsztaty z cyklu Aura Kobiet, którego pomysłodawcą i organizatorem jest Centrum Handlowe Aura Centrum w Olsztynie. Najbliższe spotkanie poświęcone zarządzaniu pieniędzmi i czasem odbędzie się w sobotę, 30 lipca br. Na warsztaty zaproszonych zostanie 15 pań, które do 27 lipca na stronie www.aurakobiet.pl opowiedzą w najciekawszy sposób jak wygląda ich typowy dzień.

Podobno czas to pieniądz… Podobno pieniądze szczęścia nie dają… A jaka jest rzeczywistość?  Kalendarz wypełniony obowiązkami, wyścig z czasem i ciągłe odkładanie swoich potrzeb na dalszy plan… Jak zatem efektywnie zarządzać swoim czasem i pieniędzmi, by czuć niezależność? Czy to w ogóle możliwe? Na te i inne pytania odpowiedzi będą szukać Panie, które wezmą udział w warsztatach „Z CZASem kobieta wolna i niezależna”. Spotkanie odbędzie się w sobotę, 30 lipca br. w godzinach przedpołudniowych.
O niezależności finansowej, realizowaniu marzeń i ujarzmianiu czasu opowiedzą: Barbara Kułakow - doradca podatkowy, od 25 lat prowadząca swoją firmę, w której postawiła na zespół i jego rozwój oraz Marta Malinowska – trenerka z pasji, specjalistka od projektów szkoleniowych, która w swojej trenerskiej pracy wykorzystuje doświadczenie zdobyte w korporacjach by skutecznie rozwijać kompetencje zespołów i menadżerów. Obie o czasie i jego planowaniu wiedzą prawie wszystko.
Na wszystkie uczestniczki, oprócz solidnej porcji wiedzy na temat zarządzania czasem
i pieniędzmi, czekać będą upominki od Aury i patronów medialnych. Warsztaty wspierają sklepy Aury: salon Wittchen oraz Kino Helios.

Nowa strefa restauracyjna jeszcze w tym roku

W olsztyńskim centrum handlowym Aura Centrum ruszyła budowa nowej strefy food court. Generalny wykonawca projektu, firma Jeakel Bud-Tech Sp. z o.o., właśnie przejęła powierzchnię pod prace budowlane. Powiększyło się także grono przyszłych najemców restauracyjnych centrum, do którego dołączyła marka Fresh na Zdrowie.